Om Gitte

Billedkunstner Gitte ThielstJeg er autodidakt billedkunstner. Jeg har i mange år malet med akryl, malemedier, effekter, struktur og collage, da det sammen med lag på lag teknikken skaber dynamik og dybde i maleriet.


Det er en udfordring og spændende at begynde på et nyt billede, for jeg ved aldrig, hvor billedet vil bringe mig hen, og hvilken historie, det vil fortælle denne gang.


Jeg arbejder meget med figurer, ansigter og masker i mine billeder, fordi jeg er optaget af alle de roller, vi ofte spiller i vores liv.

Mine billeder fortæller gerne historier om mennesker, skæbner og liv. De er mest glade billeder i stærke farver – malerier der giver

glæde – men også med en undertone af alvor og kant - lidt ligesom med livet!.


Jeg har undervist voksne i mange år – og jeg er en ildsjæl, der elsker at undervise og give min passion for billedkunst videre,

hvor vi sammen skaber et frirum med glæde og leg med farver og billeder.


Jeg deltager selv løbende i malekurser - der både udfordrer og motiverer mig - hvor jeg lærer nye teknikker og får nye input.

Kurser hos Billedlaboratoriet ved Mia Willaume

Kurser hos Hanne Bang

Kurser hos Trine Panum

Kurser hos Bettina Holst

Kurser hos Rattenborg Galleri

Annes Atelier

Akrylskolen for kreative akrylmalere ved Christina Christensen

Ugekursus i Vilde malerier på Ærø Kunsthøjskole


Til daglig bor jeg i Vallensbæk Strand og er gift med Esben - her nyder jeg den smukke natur, går ture med hunden, griner over katten, maler en masse billeder og eksperimenterer med billedkunsten, er glad for gode opskrifter, bage brød, kulturen, rejser og festlige oplevelser.