Galleri


Kunst malet med passion!

 
Mine malerier er malet og skabt med glæde, passion og fordi jeg ikke kan lade være! Jeg vil med mine billeder meget gerne få smilet frem - måske provokere lidt, eller få dig til at tænke en tanke eller to omkring livet og de udfordringer, vi møder på vores vej.


Mine malerier er til at gå på opdagelse i. De er malet med lag på lag teknik . og nogle historier og finurligheder ligger gemt i lagene, så du hele tiden kan finde noget nyt at se på!


Jeg håber mine malerier vil bringe dig glæde, inspiration og måske lidt eftertanke! Mine malerier males med en stor grad af passion og glæde, og jeg ved aldrig helt, hvilken historie, maleriet vil fortælle, eller hvor det bringer mig hen. Mine malerier tager selvfølgelig afsæt i det der interesserer mig mest – mennesker, vores liv, valg og roller i livet kombineret med ofte stærke farver, lidt skæve vinkler, sjove streger og pudsige finurligheder.


Mine malerier afspejler nok i høj grad min egen tilgang til livet – seriøst med kant og holdninger, men også uhøjtideligt, legende og med en stor grad af nysgerrighed for, hvad der gemmer sig bag næste hjørne eller menneske, jeg møder på min vej.


Jeg maler ofte med strukturer, mange lag af farver, eksperimenterer med materialer, collage, tudser, blyant, oliekridt og andet, jeg lige synes passer ind i maleriet!


Se mere på Mindre, finurlige malerier og Større, finurlige malerier